Parfumuri tester

Despre sagetator


Horoscop sagetator

Oamenii dominati de Jupiter sint foarte temperamentali si nu suporta sa fie acuzati de lipsa de onestitate. O acuzatie nedreapta sau o insulta adusa integritatii lor le va provoca o indignare exploziva, dar dupa o izbucnire temperamentala incendiara, Sagetatorul tipic se va simti cuprins de remuscari si va incerca sa dreaga lucrurile. Iti va invineti ochiul si te va baga in spital, dar probabil ca a doua zi te va ingropa in flori si compasiune. O ofensa il va face sa uite de starea lor de spirit de obicei vesela si optimista si va da drumul unui potop de vorbe dure, care pun de obicei la punct orice scandalagiu. Barbatii isi vor folosi pumnii si vor dispretui armele. O personaa grosolana, care insulta un Sagetator, se va trezi imprastiat pe trotuar, intrebindu-se ce camion l-a lovit. De obicei, Arcasul intii actioneaza si vorbeste si abia dupa aceea se gindeste la consecinte.
Multi Sagetatori cauta luminile rampei si nimeni nu e mai fericit decit ei sa ofere bis dupa bis unui public incintat. E in stare sa cinte pina raguseste sau sa danseze pina isi toceste talpile, numai de dragul incintarii de a se exprima. Industria spectacolului e plina de Sagetatori.
In femeile si barbatii din acest semn exista o puternica latura religioasa, mai ales in tineretea lor. Sint foarte interesati de probleme bisericesti, dar o data cu virsta, devin tot mai sceptici in privinta dogmei, inclina sa se indoiasca de lucrurile in care credeau pina atunci si incep sa caute valori perfecte. Un Sagetator care sa nu aiba un set de genti de voiaj e o raritate. Nativilor le place la nebunie sa calatoreasca si de obicei, au cel putin un bagaj pe care-l tin mereu gata facut, pregatit pentru a fi folosit intr-o clipa.
Intotdeauna vei observa la naivul, curajosul, optimistul Sagetator o trasatura copilaroasa. El refuza sa accepte gravitatea vietii, desi unii dintre ei reusesc sa faca fata responasbilitatilor cu multa constiinciozitate dupa ce trec de prima tinerete. Insa nu sint niciodata cu adevarat fericiti atunci cind simt povara acestor responsabilitati. Firea jupiteriana se revolta impotriva restrictiilor si daca acestea sint prea multe, pot provoca nativului boli grave. Daca Sagetatorul supravietuieste acestora si risipei de energie pe care o face, poate ajunge la virste matusalemice. Majoritatea arcasilor isi pastreaza pina la sfirsit mintea ascutita ca briciul, dar rafinata de virsta. Senilitatea nu e aproape niciodata o problema la ei.
Zonele sensibile ale nativului sint soldurile, plaminii, ficatul, bratele, miinile, umerii, intestinele si labele picioarelor. Dragostea lui pentru sporturi si natura poate duce la accidente din cauza excesului nesabuit de activitate fizica. Nimeni nu-l va putea tine intr-un pat de spital mai mult de citeva zile. Jupiterianul accepta cu greu faptul ca e bolnav si se insanatoseste cu o rapiditate uluitoare. Viata ii infringe rareori definitiv pe acesti oameni. Ei cred cu toata fiinta ca ziua de miine va fi cu siguranta mai buna decit cea de ieri, iar cea de azi e destul de interesanta. Toanele intunecate trec la ei aproape inainte ca norii sa apuce sa acopere soarele.
Fiecarui Sagetator ii plac jocurile de noroc, cu exceptia celor care au o influenta conservatoare, precauta, in harta lor astrala. Putini dintre ei pot rezista impulsului de a arunca vreo citeva bancnote pe masa cu postav verde. Sunetul zarurilor scuturate in paharul crupierului ii atrage pe jupiterieni ca un cintec de sirena. Daca planetele au avut aspecte adverse la nastere, un Sagetator poate arunca pe geam averi uriase sau poate pierde banii de chirie pe un cal. Las Vegasul atrage Sagetatori ca mierea albinele. Acelasi lucru e valabil si pentru jocurile de noroc mai serioase, precum bursa si cotatiile imobiliare. Din fericire, majoritatea nativilor tin sub control aceste impulsuri, dar chiar si ei vor risca din cind in cind citeva zeci de mii la un poker mic sau pe un bilet de bingo.
Atit arcasii timizi cit si cei plini de forta isi vor asuma oricind riscul de a se indragosti, fara sa stea pe ginduri. Ei se arunca in iubire cu capul in inainte, abandonindu-i-se cu inconstienta, dar deseori se opresc brusc atunci cind e rostit cuvintul "casatorie". Desi Sagetatorul e cald si minunat in dragoste si alte realtii interumane, e cam alunecos si greu de prins. Simbolul lui e centarurul: jumatate cal, jumatate om, ceea ce ii confera un avantaj evident atunci cind cineva alearga dupa el, cu conditia sa nu se impiedice in propriile picioare.
Citeva dintre cele mai neplacute trasaturi ale unora dintre Sagetatori sint temperamentul violent, excesele alimentare si alcoolice, care pot duce la obezitate si alcoolism, o inteligenta sclipitoare patata de sarcasm usturator sau excentricitate extrema si incapacitatea e a pastra un secret. Dar nici una dintre acestea nu trebuie neaparat sa ramina defecte permanente. Ele pot fi usor eliminate datorita hotaririi tipice Sagetatorilor. Jupiterianul tipic iti va imprumuta bani fara sa te faca vreodata sa te simti jenat ca ai cerut sau macar obligat sa-i dai inapoi. Casnica din semnul lui Jupiter va adopta un orfan sau un animal pierdut si va face intotdeauna loc pentru inca o persona la masa ei.
Arcasul va imbratisa o cauza mareata cu devotament orb si va crede ca posibilitatile oferite de aceasta sint mai mari decit partile negative, atitudine provenita din imaginatia lui debordanta si gindirea progresista. El isi prezinta intotdeauna punctul de vedere folosind argumente obiective, rationale, uneori facind praf opozitia cu satira lui taioasa, si totusi, nu se stie cum, reuseste sa nu se implice in scandal. Insa eroul din el e oricind gata sa izbucneasca oricind cineva ataca miracolul sau cauza lui din momentul respectiv. E un inamic de temut, caci tinteste la fix atunci cind isi face timp sa se concentreze asupra victimei sale. Atunci, sagetile lui isi rateaza rareori tinta. Ele sint inmuiate in remarci spirutale si inteligente si sint sufient de ascutite ca sa strapunga orice armura.
Desi foarte putini Sagetatori sint cu adevarat amuzanti, e ciudat felul in care spun o gluma, caci pierd ritmul si strica poanta. Publicul (acasa sau intr-o sala de spectacol) va hohoti de ris din cauza evidentei stingacii, dar sufletul jovial al jupiterianului va crede ca toata lumea ride datorita minunatului lui simt al comediei. E de-a dreptul vesel!
Barbat sau femeie, arcasul se poate purta atit de stingaci, sau se poate preface ca e atit de retras, incit ar putea sa-ti dea impresia ca nu e prea inteligent sau ca e timid. E adevarat ca sint citiva nativi care adopta un comportament excentric, de sihastri, dar asta nu face decit sa le dea ocazia sa-si ascuta si mai mult mintea, ajungind pina la geniu.
Desi Sagetatorii au memorii uluitoare, care ii ajuta sa spuna cu exactitate ce au facut pe 14 aprilie 1983 si isi amintesc fiecare detaliu al cartilor si filmelor, ei pot uita unde si-au lasat haina. Mjoritatea isi pierd mereu manusile, cheile, portofelele si unii spun ca si-ar pierde si capetele daca n-ar fi prinse de git.
Un jupiterian nu e in stare niciodata sa spuna o minciuna fara sa fie prins. Nimeni nu-l crede. Inselatoria nu sta in firea lui si cind incearca s-o abordeze e dat in vileag rapid si sigur. Ar face bine sa spuna intotdeauna adevarul, fie ce-o fi! Nici chiar mintea lui atenta, ascutita, nu-l va putea salva de rezultatele unei astfel de excursii in tara minciunii, cu exceptia cazului in care are un ascendent in Scorpion. Acest gen de nativ e destul de rar, dar fii pregatit sa intilnesti citeva exemplare.
In adincul sufletului lui, Sagetatorul e convins ca de fapt viata e un circ, iar el e clovnul care face tumbe si sare prin cercuri violet, imbracat in costum bleu ciel. Chipul lui e vopsit in culori aprinse, iar ochii ii stralucesc de curiozitate si veselie. Ca e indraznet sau retras, adevarata fire a acestui idealist generos e la fel de vesela ca un pom de Craciun. Plin de vitejie, isi prinde o garoafa peste inima lui mare si-si incordeaza arcul, inderptindu-l spre cer. Cind tinteste drept, el poate trimite sageata dincolo de stele, spre locul unde se nasc visele.

despre sagetator,depsre zodia sagetator,caracteristici sagetator,informatii sagetator