Parfumuri tester

Despre sagetator - barbat


Horoscop sagetator

Nu vreau sa te descurajez, dar barbatii din Sagetator au un obicei bizar. Se arunca pe un cal alb si pornesc in galop pe strazi fluturind o sabie in apararea unei cauze. Apoi mai au o idiosincrazie. Fac tumbe ca niste clovni la circ, amestecindu-se printre elefanti si personaje bizare, cum ar fi femeia cu barba, infulecind veseli vata de zahar.
Acest specimen poate fi capturat folosind anumite manevre. Dar mai intii trebuie sa-l dai jos de pe calul alb, sa-l scoti dintre elefanti si, desigur, femeia cu barba trebuie sa dispara si ea. Cauzele si circul nu prea mai lasa loc pentru o viata de familie, ca sa nu mai vorbim de plimbari sub clar de luna.
Inca din start ai un atu. Sint atit de multi Sagetatori care galopeaza si fac tumbe prin viata, incit vei avea de unde alege. Entuziasmul idealist si curiozitatea unui barbat din aceasta zodie sint contagioase. Sigur, uneori exuberanta lui inocenta poate scapa de sub control. De exemplu, te poate arunca in sus intr-un moment de incintare nebuneasca, impetuoasa, ca apoi sa uite sa te prinda.
Aproape intotdeauna e inconjurat de o multime de oameni. Asta e un alt obstacol. Va trebui sa-ti faci loc cu coatele prin multime ca sa ajungi linga el. Dar nu fi pesimista, caci acest barbat e un optimist incurabil. Daca dusmanii lui i-ar trimite o cutie cu balega, el nu s-ar simti jignit, ci ar crede ca au uitat sa-i trimita si calul. Acest gen de optimism poate fi periculos. De fapt e vorba despre incredere oarba, articol din care Sagetatarul are depozite uriase. Acest lucru il face sa aiba incredere naiva in orice si oricine, asa incit cade deseori in gropi. E firesc sa se intimple asa cind umbli cu un arc in mina, tintind mereu spre cer in cautarea unui scop inalt spre care nimeni n-a mai indraznit sa tinda (sau nimeni n-a mai avut atita lipsa de realism incit sa incerce sa-l atinga).
Totusi, el nu e un visator cu capul in nori in sensul strict al expresiei. Visele lui sint intotdeauna supuse scrutinului logic si inteligent al lui Jupiter, precum si curiozitatii lui. Daca aceste vise supravietuiesc cercetarii lui minutioase dar oneste, inseamna ca sint probabil pe atit de practice pe cit sint de nebunesti, chiar daca lumea nu e pregatita pentru ele. O data ce a hotarta ca exista o sansa sa le indeplineasca, nativul isi scoate oalele cu vopsea si pensulele si incepe sa le coloreze cu cea mai vie si curajoasa imaginatie pe care ai vazut-o vreodata. Dar capetele patrate stau totdeauna la pinda pregatite sa calce in picoare ideile progresiste si sa le nabuse inainte de a avea ocazie sa-si dovedeasca validitatea.
Imaginatia lui nesfrsita il poate face sa se prabuseasca. Dar norocul are grija sa-l salveze exact la timp.Acest barbat e de obicei atit de norocos, incit e de-a dreptul dezgustator si ar trebui arestat. Daca s-ar duce in munti si s-ar intoarce un un sac de pietre care s-ar dovedi a nu fi aur, el ar plinge un timp, dupa care ar descoperi ca pietrele alea sint minereu de uraniu. Daca te apleci sa culegi chestia aceea lucioasa de linga gura de canal, te vei trezi in mina cu poleiala de la o lama de guma. Daca se apleaca el, se va alege cu o bucatica din diamantul Hope, scapat pe jos de Harry Winston cind a ridicat mina sa cheme un taxi.
Cu asa noroc, e si firesc sa fie optimist. Bineinteles, mai sint si zile cind piatra e doar o piatra si poleiala e doar poleiala, dar Sagetatorul tipic isi revine rapid dupa astfel de lovituri zdrobitoare. La fel stau lucrurile si in dragoste pentru jupiterian. E norocos. Cind nu e, isi revine foarte repede. Singurul lucru pe care nu-l accepta e lipsa de sinceritate, dar cam atit. De aceea are atit de multi prieteni si cunoscuti care-l simpatizeaza. El priveste dincolo de exteriroul oamenilor, cautind valorile reale, intrinseci. Nu ca n-ar avea dusmani, dar sint mult mai putini decit cei pe care ii au alte zodii. Cei care s-au simtit lezati de remarcile lui directe se vor uita urit la el si le va veni sa-l stringa de git, dar de obicei le trece si isi dau seama ca intentiile lui sint inofensive. Barbatul din Sagetator pacatuieste prin lipsa de tact si de consideratie, dar niciodata prin cruzime voita.
Probabil ca ai vazut deja ca vorbirea lui e la fel de directa ca si traiectoria sagetii lui simbolice. Poate spune lucruri absolut scandaloase, dar daca esti indragostita de el va scapa nepedepsit. Dar vei avea tot dreptul sa te simti jignita cind un Sagetator pe care abia l-ai cunoscut se va uita la tine cu ochii lui stralucitori, plini de viata si-ti va spune ca esti exact genul de femeie pe care un barbat si-ar dori-o drept amanta. Tocmai cind te pregatesti sa-i tragi vreo citeva posete in cap, va arbora o expresie inocenta, ca de baietel, si-ti va explica plin de candoare dezarmanta ca in Evul Mediu regii si aristocratii faceau casatorii de convenienta, asa ca sotiile lor erau de obicei urte si plicticoase. Dar amantele lor erau frumoase si inteligente, fete pe care si le-ar fi ales pentru a le fi sotii daca regulile ar fi fost altele. A citit despre asta, pentru ca l-a interesat intotdeauna perioada respectiva. Probabil ca te vei calma si chiar te vei umfla putin in pene. Pe deasupra, vei fi si impresionata. Citi barbati petrec ore in sir citind carti de istorie fara sa fie obligati de cineva? S-ar putea chiar sa fie un geniu! Ia gindeste-te! Ai putea deveni sotia unui intelectual. Gresit! Ai putea ajunge amanta unui intelectual. Fiind deja topita dupa mintea lui, nu-ti dai seama ca e pregatit sa atace in forta din clipa in care ai reactionat pozitiv la propunerea lui initiala (si nu-ti inchipui nici o clipa ca a fost o remarca intimplatoare si nu o propunere!).
Sigur, nu orice femeie va accepta o explicatie atit de cusuta cu ata alba pentru niste avansuri atit de evidente. Dar nu conteaza. Chiar si dupa ce victima are o izbucnire indignata, se intorc la Sagetator devenind din nou prieteni apropiati dupa ce le trece furia. Asta ar trebui sa-ti dovedeasca in ce pericol urias te afli alaturi de acest tip atit de inofensiv in aparenta. Cu zimbetul acela larg, candid, naiv, nu aduce nici pe departe cu un lup. Mai degraba cu seful unei trupe de cercetasi. Dar cind vine vorba de amor nu e deloc un cercetas si ar fi bine sa tii minte asta cind te invita intr-o expeditie pe munte.
Barbatul jupiterian isi traieste viata sentimentasa la nivel superficial, dar nu incearca niciodata sa ascunda acest lucru. (La urma urmelor, daca-ti cureti din urechi pinza de paianjen a sentimentalismului, ai sa-ti amintesti ca a spus "amanta", nu "sotie"). Sagetatorul cauta legaturi amoroase superficiale, intimplatoare. Uneori ajung sa fie atit de intimplatoare incit sint de-a dreptul promiscue. Din cind in cind, aventurile unui arcas reusesc sa faca pina si un Scorpion sa roseasca. Si aveti cuvintul meu ca Scorpionul nu roseste cu una cu doua...
Sa revenim la sinceritatea lui. E un subiect mult mai putin delicat. Daca experientele amare ti-au aratat cit de neserioase pot fi juramintele eterne ale barbatilor, te va bucura onestitatea lui. Nici nu vei clipi cind iti va spune cite legaturi amoroase a avut si ce asteapta de la cea cu tine, totul in cuvinte clare si logice. Nu se va insura daca va avea in mod constient vreo indoiala in privinta parteneri sale, dar poate ajunge sa se implice intr-o legatura care sa duca la incurcaturi care vor culmina cu o cerere in casatorie, de obicei din partea fetei. In acest caz, o va rupe la fuga in directia opusa altarului, dar, fiind cam stingaci, s-ar putea sa se impiedice si ea il va prinde inainte sa apuce sa ajunga prea departe. In acest caz, jupiterianul se va gindi bine si va decide (complet ilogic) ca, daca l-a atras o anumita latura a ei (intelectul sau fizicul, nu conteaza care) va ajunge sa-i placa si cealalta. Va ceda, se va insura si astfel va fi pregatit terenul pentru inca un divort tipic Sagetatorilor. Forta ratiunii lui pare sa-l paraseasca in mod misterios atunci cind e prins intr-o capcana sentimentala.
Femeile inteleg deseori gresit atitudinea Sagetatorului si cred ca relatia e mai serioasa decit este. Aceeasi atitudine a jupiterianului da uneori impresia ca vrea o legatura pasionala, cind el de fapt isi doreste o prietenie superficiala, absolut platonica, sau vrea doar sa-si petreaca timpul cu o prietena.
De aici pot rezulta multe incurcaturi cu rezultat negativ pentru arcas, dar cu norocul lui, majoritatea acestor incurcaturi se sfirsesc cu bine. E clar ca acest barbat flirteaza tot timpul, dar nu vrea doar dragoste. Ii plac varietatea si stimularea intelectuala. Daca o femeie incepe sa se agate de el ca un scaiete cind el nu voia decit sa se distreze, va incerca sa treaca peste situatie dind impreisia ca a fost doar o gluma. Binenteles, ea nu va prinde poanta. Multi nativi sint acuzati ca fac avansuri tuturor secretarelor atragatoare sau oricarei fete frumusele pe care o vad. Ba, uneori, nu se abtin sa flirteze si cu batrinica din colt, de la chioscul de ziare sau cu politista care vrea sa-i amendeze. Sa fim seriosi! Nici un barbat intreg la minte nu ar invita la o bere o politista aflata in timpul serviciului! Dupa ce-si termina tura, da! Asa ca vezi si tu de ce suspiciunile astea nefondate il enerveaza pe arcas. Daca e sa fim cinstiti, in majoritata cazurilor el nu facea decit sa fie prietenos.
Daca esti fata desteapta (si ar fi bine sa fii, pentru ca acesti barbati vor neaparat ca femeia de lnga ei sa fie inteligenta), te-ai prins deja. Nu fi geloasa. Nu fi banuitoare. Lasa-i spatiu de manevra daca vrei sa-l prinzi pina la urma. Nu-l lua la intrebari, nu-l cicali, nu boci si nu ameninta ca-l parasesti. Copleseste-l cu libertate. Inchipuie-ti ce schimbare placuta va fi asta pentru el fata de celelalte relatii ale lui. Daca privesti viata ca si el si iei oamenii asa cum sint, ai principalele "ingrediente" pentru a fi genul lui de femeie-sotie. Atita timp cit sinteti sinceri unul cu altul, poate fi grozav sa inaltati zmee impreuna. Ce rost are sa-ti faci griji intrebndu-te ce se va intimpla cind zmeele vor cadea la pamint? Nu. nu e nevoie sa-i dai acestui barbat tot ce-si doreste ca sa poti puna mina pe el. E de-ajuns sa fii ce doreste. Fii atenta la tot ce te inconjoara. Lasa-l sa-ti domine si canalizeze energiile. Indragosteste-te de sporturi. Du-te cu el in excursii cu cortul si ia-ti si Saint Bernardul ca sa va pazeasca. Fii generoasa, afectuoasa, entuziasta si nu incerca sa-l tii incuiat in casa la tine pregatindu-i bunatati in fiecare seara. Spune-i foarte clar ca nici el nu poate avea pretentia sa te tina numai pentru el. Arata-i ca esti un spirit liber, ca si el. Nu pune niciodata furtunul cu apa rece pe el cind se infierbnta din cauza unor idei nebunesti si gaseste-ti alte preocupari cit timp el umbla de nebun tragind cu sageata in tinte imposibil de atins. Astfel, intr-o seara minunata, iti va marturisi sincer ca esti cam tot ce isi doreste sa fie o femeie. Cind ajunge in acest punct, spune-i si tu la fel de sincer ca si el se incadreaza in standardele tale, dar ca a sosit vremea sa luati o hotarire. Subliniaza faptul ca-l placi atit de mult incit ai fi dispusa chiar sa te mariti cu el, daca promite sa nu-ti rapeasca libertatea. In caz contrar, nu mai ai timp de pierdut pe linga el, ceea ce e mare pacat, pentru ca va potriviti atit de bine, dar ai fost intotdeauna curioasa cum ar fi sa ai copii. Maternitatea e o noua aventura pe care ai vrea sa o incerci. Ai grija sa aranjezi cu un fost iubit sa te sune in toiul discursului. Accepta lejer intilnirea cu respectivul in fata Sagetatorului tau. Cind inchizi, zimbeste-i stralucitor si spune-i ca nu vezi de ce nu ati ramine buni prieteni, apoi invita-l sa vina cu tine la intilnirea cu vechiul iubit ca sa nu stea singur. Asta ar trebui sa-i dea ultimul impuls necesar ca sa te ceara de nevasta. (Cu placere!).
Dupa nunta, probabil ca n-ai sa ai probleme cu rudele lui. Multi Sagetatori sint socant de dezinteresati de legaturile de familie. Ei nu accepta teoria legaturilor de singe afectuoase, decit daca rudele merita afectiune. Chiar si cei care tin la parinti si frati sau surori reusesc sa pastreze o distanta sanatoasa fata de ei. Ii viziteaza si le arata afectiunea lor calda, dar nu accepta niciodata ca acestia sa se bage in viata lor personala. Ai grija ca nici rudele tale sa nu intervina intre voi.
Tine o geanta de voiaj gata pregatita. Vei calatori mult. Vei lua si acum Saint Bernardul, pentru ca sotului tau ii plac animalele. Vezi-ti de propriile preocupari si lasa-ti sotul sa iasa in oras fara tine ori de cite ori vrea. Nu-i pune niciodata la indoiala sinceritatea. Cind e furios, Sagetatorul poate scoate o usa din balamale sau poate gauri peretele cu pumnul. E doar modul lui de a se elibera de minie, dar ai o groaza de strins dupa aceea si apoi, cit de des poti sa chemi zugravul? E mult mai simplu pentru toata lumea sa nu-l acuzi de lipsa de integritate. Cind face ceva rau, aproape sigur iti va spune. Va fi deajuns de greu de nghitit aceasta onestitate fara sa-ti mai faci probleme imaginare. Fa exercitii pentru a fi pregatita sa faci fata acestei situatii si fii gata sa afli ca tot pe tine te iubeste. Fii la fel de practica ca si el in privinta emotiilor umane. Vei descoperi cu surprindere cit de puternica poate fi iubirea sadita pe un sol atit de onest. Adevarul da nastere la permanenta intr-o relatie.
Va trebui sa petreci niste ore bune gatind pentru el si servindu-l. Fiindca e fan al sporturilor, probabil ca va avea pretentia sa urmaresti cu el meciurile la televizor. Dar te va lua si la toate numeroasele lui evenimente sociale daca esti atragatoare si amuzanta si daca-ti plac oamenii. Sagetaorii nu suporta femeile mohorite, care stau lipite de ei tot timpul si nu se adapteaza in societate. Va fi mindru de talentele tale speciale si n-ar strica sa ai macar vreo doua. Citeste cit mai mult si pregateste-te sa aperi unele dintre cauzele lui, mai ales pe cele pierdute.
S-ar putea sa fie cam extravagant si ii va placea dn cind in cind sa joace un joc de noroc, dar acelasi impuls il va determina sa fie foarte generos in privinta cheltuielilor tale, daca e un arcas tipic.
Asteapta-te la oarece critici directe, deseori dureros de lipsite de tact. Ar trebui sa te fi obisnuit deja cu asta. Vei avea destul de lucru dregind busuiocul intre el si prietenii lui. Tu esti cea care-l intelege cel mai bine, ti-amintesti? Tu l-ai facut sa creada asta in seara in care ai pus problema casatoriei.
Copiii il vor incinta mult mai mult cind vor fi ceva mai mari, dar bebelusii il vor bulversa putin. Tatii din Sagetator adora sa-i ia pe cei mici in excursii. S-ar putea sa fie mai apropiat de baieti, pe care-i va include in activitatile lui, sportive sau de alta natura, dar va fi foarte tandru cu fetele. Copiii il vor considera mai degraba amic decit tata. Cu cit vor creste mai mari, cu atit se vor apropia mai mult de el. Din cind in cind, onestitatea lui ii va deranja, mai ales atunci cind simt nevoia de inimitate. Copiii sint sensibili cind e vorba de secretele lor si s-ar putea ca sentimentele lor sa fie ranite din cauza intrebarilor lui curioase si a observatiilor lui pe sleau. Escapadele adolescentine mai degraba il vor amuza decit il vor infuria, dar e posibil ca insasi toleranta lui sa-i faca sa nu sara calul. Probabil ca va fi sever cu ei numai cind vor minti. Nu-l ignora in favoarea celor mici. Cind vrea sa te ia cu el intr-o aventura, lasa balta scutecele si talcul, cheama o dadaca (nu pe maica-ta!) si du-te.
Arcasul gindeste atit cu mintea cit si cu inima. Nu va fi ntotdeauna intelept. Uneori va fi nesabuit de curajos. Se va impiedica si va cadea, apoi se va ridica si va incerca din nou. Dar ii vei ierta aproape orice, pentru ca te va iubi cu sinceritate.

despre barbatul sagetator,despre zodia sagetator,barbatul sagetator,barbatul din zodia sagetator