Parfumuri tester

Despre balanta - barbat


Horoscop balanta

Vei primi o groza de sfaturi de la acest barbat. Va avea solutia perfecta pentru toate problemele tale si cite un raspuns pentru toate intrebarile pe care le pui. Dar n-are rost sa te astepti ca el sa fie intruchiparea tuturor viselor tale din adolescenta. El va schimba citeva dintre ele si-ti va aduce contraargumente la altele. Barbatul din Balanta poate fi la fel de nervos si iritabil ca un crocodil cazut in urzici, iar obiceiul lui de a gasi motivatii rationale pentru orice, inclusiv pentru dragoste, te va face sa te urci pe pereti, sau sa renunti la lupta.
Totusi, trebuie sa te previn ca, o data ce ai fost prinsa si infasurata in farmecul venusian, nu va fi usor sa te rupi din mreje. Ar fi mult mai usor sa te eliberezi dintr-o capcana pentru ursi decit sa scapi de un barbat din Balanta. Daca vei incerca sa fugi, te va convinge sa ramii cu argumente atit de logice si inteligente, incit n-ai nici o sansa sa le combati decit daca ai absolvit Dreptul la Harvard. Pe linga faptul ca-si va folosi forta inegalabila a ratiunii sale, va deveni atit de dulce si blind incit vei uita instabilitatea firii lui, care te-a innebunit inainte. Apoi iti va zimbi si inima ta se va topi.
Din acea clipa, ai pierdut batalia. Visele lui vor deveni si ale tale si nimic nu va conta mai mult pentru tine decit sa-l faci fericit. Vei astepta aparitia acelui zimbet si vei avea nevoie de el asa cum un calator insetat are nevoie de apa. Numai o femeie cu inima de piatra poate rezista surisului unui nativ din Balanta si chiar si ea va trebui sa-si adune toata hotarirea ca sa nu se simta electrizata de puritatea acelui zimbet. Farmecul Balantei nu e hipnotic, ca cel al Scorpionului. Atraciia lui e logica si reala, deloc supranaturala. N-are nici o legatura cu magia neagra, ci doar cu bunul simt de a ceda in fata aurei lui ceresti.
Pe de alta parte, vor fi momente cind talerele Balantei vor oscila nebuneste, umplindu-i comportamentul de contradictii. Va trebui sa tipi la el, sa-l impingi in lac sau sa stai in cap ca sa-i atragi atentia si sa-l obligi sa faca o miscare. Nu fi atit de naiva incit sa-ti inchipui ca dragostea va fi lina si linistita, chiar daca el e dominat de Venus. Daca esti pusa la punct cu mitologia, stii ca Venus avea si ea zilele ei proaste. Totusi, cind talerele se echilibreaza, viata alaturi de acest barbat poate fi la fel de imbatatoare ca o cupa cu ambrozie, plina de ris si o libertate relaxata cunoscuta doar zeilor din Olimp.
Sa ia o hotarire este pentru un barbat din Balanta la fel de greu ca imblinzirea unui taur furios si chiar si dupa ce a a facut-o, e posibil sa-si schimbe brusc decizia daca are impresia ca a comis o greseala.
Cuvintele "dragoste" si "Balanta" sint practic sinonime. Balanta a inventat iubirea si a rafinat-o aducind-o la rang de arta mai bine chiar decit Leul, Scorpionul si Taurul, ceea ce spune multe. Delicatele strategii ale lui Cupidon sint innascute in nativul din Balanta. El va folosi fiecare truc cu o usurinta uluitoare si rareori se va intimpla sa nu-si cucereasca fata dorita. Totusi, o data ce se intimpla asta, nu e intotdeauna sigur ce sa faca cu ea. Dupa ce a fermecat-o in asemenea hal incit i s-a supus de buna voie, el ezita. Sa profite de starea ei de neajutorare sau sa o ceara de nevasta? Sau amindoua? Sau nici una? Si asa incepe lupta interioara, iar viata in gradina Edenului cu acest Adam devine mai putin extatica decit te asteptai.
Nativul nu-si va pierde interesul fata de femeie decit cind va avea cel putin nouazeci de ani. Daca are o casnicie fericita, acest interes va fi pur academic, dar subiectul nu-l va plictisi niciodata, chiar daca se reduce la speculatii nevinovate.
Deoarece arta amorului fizic este un talent innascut, manifestat socant de devreme la masculul din Balanta, si avind in vedere ca excursiile lui in jungla placerilor sint aproape intotdeauna incununate de succes, el se alege cu o groaza de liane prinse de el. Acest barbat detesta sa raneasca sentimentele cuiva, desi e complet inconstient de ravagiile facute cind e pus pe harta. Nu suporta sa spuna nu si rareori isi da seama ca aminarea e mai cruda decit o ruptura rapida a unei legaturi amoroase care n-are nici o sansa de reusita. Numai un Varsator poate fi si mai ezitant cind e vorba sa faca o miscare drastica, intr-o directie sau alta. Daca Balanta simte ca e nedrept fata de cineva din viata lui, fata de tine sau de un fost iubit de-al tau proaspat parasit, indecizia lui dureroasa va fi nesfirsita. Pentru el, sa fii incorect fata de cineva e o chestiune cam la fel de grava ca o crima. Refuzul lui de a fi crud il poate impinge sa incheie o casatorie destinata esecului sau il poate face sa piarda iubirea vietii lui. Rezolvarea pentru ambele situatii este sa se descotoroseasca de falsele sentimente.
Nimeni nu poate nega tendinta barbatilor din Balanta de a fi usuratici, mai ales la tinerete. Impulsul lor natural este sa cintareasca din priviri fiecare a treia sau a patra femeie intilnita si sa cintareasca posibilitatea ca ea sa fie perechea lor de suflet. Deseori, ei confunda ingrozitor prietenia cu dragostea. Surprinzator e faptul ca rareori se aleg cu inimile frinte, in ciuda acestor experimentari si rataciri. Barbatul din Balanta e capabil sa uite cu o repeziciune de-a dreptul jignitoare si e incapabil prin firea lui sa regrete amintirea vreunei iubiri neimpartasite sau a unei idile imposibile. Probabil ca se va alege cu citeva vinatai pe suflet, dar nu va ramine cu rani permanente, decit in cazuri cu totul iesite din comun. Atunci, durerea poate fi inimaginabil de devastatoare. Dar acest lucru se intimpla extrem de rar. Mai degraba ai sanse sa descoperi un nativ bun la suflet prins in ghearele unei femei hotarite pina la obsesie, care l-a facut sa creada ca daca ar parasi-o ar comite un pacat la fel de mortal ca incalcarea tuturor celor zece porunci deodata. Prins intr-o astfel de plasa, el poate fi un nefericit prizonier al iubirii. Dar ambele extreme constituie exceptii si majoritatea barbatilor din Balanta reusesc sa-si pastreze suficienta libertate ca sa se bucure de dragoste fara a se lasa imobilizati de legaturi sentimentale.
Nativul nu e prea interesat sa-ti afle secretele. Poate parea ca e, la prima vedere, dar, daca te uiti mai atent, vei vedea ca deseori el nu observa lucruri care se petrec chiar sub nasul lui. Desi te va contrazice pina in pinzele albe, scopul lui nu e sa afle motivatiile tale personale, ci sa adune date astfel incit, pe baza unor teorii abstracte, sa ajunga la o concluzie echilibrata. Intrebarile lui nu au drept scop sa scoata la iveala nevrozele personale ale interlocutorului. Va discuta argumentele pro si contra cu o logica sclipitoare si ascutita, iar concluzia lui va fi de obicei cinstita, corecta, de bun simt si practica. Dar nu are inclinatia de a descoperi nuantele personale sau hatisurile emotionale care zac dincolo de suprafata. Lui ii sint suficiente faptele si atit. Simte instinctiv ca o asemenea examinare psihologica il depaseste si asa si este.
Daca esti extravaganta, va deduce ca arunci cu bani in stinga si-n dreapta si, in consecinta, nu constitui un risc acceptabil pentru acordarea unui credit. Faptul ca tu cauti securitate emotionala risipind bani nu intra in zona lui expertiza. Doar nu e psihoterapeutul tau. Daca esti zgircita, iti va examina slabiciunea pentru a-ti evalua cit mai corect obiceiurile. Nu are nici o dorinta sa-ti descopere frica secreta de a-ti pierde independenta devenind saraca. Promiscuitatea il va face sa-i infiereze pericolele, frigiditatea va provoca discutii si mai lungi despre izolarea de oameni. Dar va evita sa afle ce traume au provocat-o pe prima sau de adinc inradacinatele complexe care au declansat-o pe a doua. Balanta e judecatorul. ai sa vezi multi judecatori dind decizii drepte, bazate pe cintarirea faptelor prezentate in dosar, dar nu multi dintre ei te vor intreba de ce culoarea rosie iti provoaca nervozitate, sau iti vor intelege pornirea de a-ti lasa sotul sa doarma pe presul din fata usii cind poarta pijamalele cu dungi rosii. Nu uita niciodata ca Balanta se implica intr-o controversa doar din curiozitate pur abstracta. El pare a fi profund, dar nu e. Si nici nu e chiar atit de bagaret si birfitor pe cit pare. Sa scoti de la un nativ un secret care i-a fost incredintat e ca si cum ai reusi sa treci de secretul confesiunii.
Toate acestea il fac sa fie foarte de incredere, dar sentimentele tale pot avea de suferit. Poti sa i te confesezi linistita. Dar vei suferi cind nu va simti cele mai intime nevoi ale tale. Vrea sa te multumeasca, dar rareori are suficienta putere de intelegere pentru a percepe sperantele tale secrete si pentru a-ti satisface toate dorintele ascunse (cu exceptia cazului in care are un ascendent intr-un semn de apa). Numai pentru ca e un amant excelent, din punct de vedere tehnic nu inseamna ca iti simte si intelege starile de spirit. Are destule batai de cap cu ale lui. Nimic nu poate fi mai enervant decit sa alergi la el ca sa-i spui cum cineva te-a ranit profund. Tu cauti intelegere si compasiune si ce obtii? Prima lui intrebare va fi: "Ce i-ai facut persoanei respective?" Apoi iti va arata care este partea ta de vina pina cind tie o sa-ti vina sa urli de indignare frustrata. N-ai decit! El tot nu va fi partinitor daca i se va parea ca ai fost nedreapta, iar implicatiile emotionale ii vor scapa cu desavirsire.
Faptul ca nativul din Balanta nu e constient de nevoia partenerei de a fi inteleasa in profunzime duce invariabil la probleme. Poate parea incredibil ca poate avea atita intuitie cind e vorba de lucruri abstracte, ca poate fi atit de logic in deductiile lui sclipitoare, ca poate fi atit de capabil de cintarire limpede, lucida si lipsita de prejudecati a faptelor si totusi sa fie atit de enervant de obtuz cind e vorba de lucrurile care te ranesc sau te incinta. Dar e si asta una dintre oscilatiile inerente firii acestui nativ, asa ca ai face bine sa te obisnuiesti cu ele. Desigur, blindetea si zimbetul acela fac viata alaturi de el ceva mai suportabila.
Venusianul tipic cheltuieste banii cu destula larghete. El nu ezita sa dea bani pe lucruri care aduc in viata lui frumusete sau fericire. Fii pregatita sa fii o gazda buna, caci casa lui va fi un adevarat centru al ospitalitatii, la aproape orice ora din zi sau din noapte, cu exceptia acelor ore cind se odihneste si nu va fi deloc incintat sa fie deranjat de sonerii, telefoane, sau oameni). Nu-l tiri in locuri aglomerate, unde e obligat sa se inghesuie cu alti oameni si unde zgomotul ii ofenseaza simtul armoniei. Multimile de straini ii afecteaza echilibrul interior. Toti nativii din Balanta au un dezgust instinctiv fata de contactul fizic cu mase de oameni. Viata lui sociala va fi plina de persoane inteligente, sclipitoare, dar cind grupul se extinde dincolo de doua duzini de trupuri umane, va avea impresia ca se sufoca. Un astfel de barbat te poate lasa singura brusc, in mijlocul unei sali de spectacol, fara nici o explicatie. Nu inseamna ca te uraste, doar ca a suferit un atac de claustrofobie, o problema tipic venusiana.
Cea mai rapida cale ca el sa ajunga la acel gen de dezinteres care duce la divort este o casa lasata de izbeliste. Ai grija ca sonorul la radio si TV sa fie redus la un nivel rezonabil si nu lasa mirosul de prajeala sa-i penetreze narile sensibile. Daca trebuie sa faci supa de ceapa si piine cu usturoi, da cu un tub intreg de deodorant cu miros de brad pina cind casa miroase ca parcul national Yellowstone. O sotie care ii ofera sotului ei nascut in Balanta piinea direct din punga in care a cumparat-o, il pune sa foloseasca hirtie igienica pe post de servetele si lasa sticla cu lapte si cutia cu cereale pe masa, la vedere, se indreapta mai repede decit isi inchipuie spre statutul de femeie divortata. Atirnarea ciorapilor la uscat pe perdeaua de la dus iese din discutie. Daca uiti sa stergi praful sau sa faci paturile ii creezi o ingrozitoare stare de conflict emotional. Se va retrage din atmosfera de dizarmonie dormind tot mai mult si iesind tot mai des in oras de unul singur, pina ce, in final, nu va mai exista nici un fel de comunicare intre soti. E posibil ca el sa fie ingalat cit sase porci la un loc, dar se va astepta ca tu sa-i aduni sosetele aruncate prin casa si sa impaturesti frumoas ziarul azvirlit de el pe jos. Daca nuanta draperiilor se bate cap in cap cu culoarea covorului e in stare sa stea bosumflat ani de zile fara ca tu sa-ti dai seama de ce. Mai bine foloseste pastelurile. Cu bunatatea tipica zodiei lui el nu se va plinge de lipsa de asortare, dar secretara lui si gusturile ei impecabile i se va parea tot mai atragatoare pe zi ce trece.
Barbatul din Balanta detesta starea de confuzie si are mare nevoie de armonie ca sa ramina echilibrat. Caminul lui trebuie sa fie o oaza frumoasa si linistita, altfel talerele balantei pot ramine permanent dezechilibrate. Din moment ce rareori sta sa caute motivatiile adinci, va trebui sa fii suficient de desteapta ca sa ghicesti de ce nu e niciodata acasa si atunci cind e doarme tot timpul. Nu uita ca introspectia nu e deloc punctul lui forte asa ca va trebui sa fii tu analistul familiei. El nu va banui niciodata ca nefericirea lui i se trage de la faptul ca te vede cu masti pe fata iar pe cei mici minjiti cu dulceata pina la urechi. Poate ca nu-si da seama ca uraste perdeaua portocalie de la dus sau ca bibeloul cu balerina din biblioteca ii "zgirie" simtul artistic, chiar daca e cadou de la matusa lui favorita. Nu va prea intelege de ce tot uita sa te sarute seara sau dimineata, dar mintea lui logica ii va spune ca ceva nu e in regula si va suferi din cauza asta mai mult decit lasa sa se vada. Culege de prin casa ziarele si jucariile, pune casa la punct, da-ti cu cel mai bun parfum, scoate-ti bigudiurile, da televizorul mai incet, cumpara o perdea de dus de un albastru ceresc si inlocuieste balerina cu un fir de frezie intr-o vaza mica. Intr-o dimineata te vei trezi si vei descoperi ca esti maritata cu un cu totul alt om, care are o atitudine complet schimbata.
Copiii vor beneficia intotdeauan de pe urma simtului dreptatii al unui tata din Balanta. El va avea grija ca cei mari sa nu profite de cel mic, va aplica disciplina cu autoritate calma si va incerca mereu sa le ofere un motiv logic pentru pedeapsa pe care nu o va administra niciodata la furie. In mod bizar, nativul nu este intotdeauna prea incintat de a ideea de a avea copii. Dar dupa ce acestia apar, va cintari avantajul dragostei lor si se va dedica rolului de parinte cu sincera dorinta de a se bucura de el si de obicei ajunge sa fie un parinte innebunit dupa copiii lui. Insa nu va permite niciodata afectiunii paterne sa inlocuiasca dragostea pe care o are pentru tine. La nativii din zodia Balanta, partenerul e pe primul loc, copiii pe al doilea.
Un ultim sfat astrologic: daca esti indragostita de un barbat din Balanta si esti sigura ca pe el il vrei, nu te sfii sa-i propui orice vrei, inclusiv casatoria. Va fi usurat ca ai preluat initiativa. Dar fii cu ochii in patru caci are prostul obicei sa te lase pe tine sa iei decizii, iar cind lucrurile nu ies bine sa sublinieze vesel: "A fost hotarirea ta, nu a mea". Ai grija ce faci, altfel n-o sa-i mai taca gura. Exista un singur mod de a-l pune la punct: "Da. A fost hotarirea mea. Daca te lasam pe tine sa decizi am sta si acum prin parcuri, sarutindu-ne in ploaie si facind pneumonie". Bineinteles ca te va contrazice, dar, tocmai cind esti cu mina pe ceainic si te pregatesti sa-i tragi una in cap cu el, va zimbi si, brusc, te vei trezi din nou pe banca din parc, sarutind barbatul vietii tale.

despre barbatul balanta,despre zodia balanta,barbatul balanta,barbatul din zodia balanta