Parfumuri tester

Compatiblitate zodii

Compatibilitati Taur

Afla cu cine se intelege mai bine sau mai putin zodia taur in dragoste, afaceri sau in general. Compatibilitatea zodiilor se face prin compararea personalitatii celor doua zodii, aceasta comparare va poate spune daca intre cele doua zodii poate exista o relatie, fie ca vorbim de o relatie profesionala (de afaceri) sau de iubire (dragoste). Poti afla de ce te intelegi asa de bine cu un prieten sau o prietena si poti afla de ce va certati (care este cauza neintelegerilor).

Compatibilitati taur cu alte zodii

Compatibilitate taur cu berbec Compatibilitate Taur cu Berbec

Taurii si Berbecii se vor simti foarte bine impreuna, se vor distra, se vor tachina si vor fi foarte buni prieteni. Fiecare are foarte multe de invatat de la celalalt. Vor avea idei similare si vor imparti multe...Citeste tot »

Compatibilitate taur cu taur Compatibilitate Taur cu Taur

Relatia dintre doi Tauri va fi una care implica putere. Rezultatul va fi bun atat din punct de vedere al unei familii, cat si in ceea ce priveste o relatie profesionala, vor castiga ani frumosi impreuna. Intalnirea...Citeste tot »

Compatibilitate taur cu gemeni Compatibilitate Taur cu Gemeni

Taurii sunt atrasi de provocari, iar Gemenii, in afara de faptul ca sunt considerati frumosi de catre tauri, constituie tocmai o astfel de provocare. Din pacate Taurii cauta si siguranta intr-o relatie, lucru pe...Citeste tot »

Compatibilitate taur cu rac Compatibilitate Taur cu Rac

lata o combinatie perfecta pentru romantism. Nativii in Taur sunt cei care vor transforma in realitatea unele dintre cele mai ascunse ganduri ale partenerilor lor. Ambii parteneri pun mare accent pe senzualitate...Citeste tot »

Compatibilitate taur cu leu Compatibilitate Taur cu Leu

Leii gasesc simtirile si sentimentele alaturi de nativii in Taur. Relatia dintre aceste doua zodii va fi una puternica, prietenia putand dura timp foarte indelungat. Nativii in taur vor sti sa stea alaturi de...Citeste tot »

Compatibilitate taur cu fecioara Compatibilitate Taur cu Fecioara

Ambele zodii sunt semne de pamant si au capacitatea de a comunica si a se intelege reciproc intuitiv. Nivelul discutiilor dintre ei creste cu trecerea timpului si la fel se intampla cu relatia lor care va deveni din...Citeste tot »

Compatibilitate taur cu balanta Compatibilitate Taur cu Balanta

Ambele zodii sunt guvernate de Venus, planeta a dragostei si frumusetii. Frumusetea interiora si sociabilitatea nativilor din Balanta sunt considerate foarte atragatoare de catre Taur. Ambii parteneri gandesc similar...Citeste tot »

Compatibilitate taur cu scorpion Compatibilitate Taur cu Scorpion

Scorpionul este semnul opus Taurului in zodiac. O relatie intre aceste doua semne inseamna bani, putere si familie. Un flirt neinsemnat poate sa se transforme in timp intr-o relatie puternica si foarte probabil sa...Citeste tot »

Compatibilitate taur cu sagetator Compatibilitate Taur cu Sagetator

Taurii considera o astfel de relatie ca pe o aventura ce nu trebuie ratata. Cei implicati in acesta relatie vor avea idei similare si vor imparti aceleasi teluri. Taurii exercita o atractie fizica foarte intensa...Citeste tot »

Compatibilitate taur cu capricorn Compatibilitate Taur cu Capricorn

O relatie intre doi nativi ai acestor zodii va fi una, aproape exclusiv, de lunga durata, in care dragostea isi va face simtita prezenta de foarte devreme. Capricornii sunt fascinati de nativii in Taur, acesta fiind...Citeste tot »

Compatibilitate taur cu varsator Compatibilitate Taur cu Varsator

O relatie intre un Varsator si un Taur este de la bun inceput sub auspicii favorabile, ambii nativi avand idealuri si moduri de gandire apropiate. Fiecare va avea multe de invatat de la celalalt. Aceasta combinatie...Citeste tot »

Compatibilitate taur cu pesti Compatibilitate Taur cu Pesti

Iata o relatie in care banii vor juca un rol foarte important. Daca cei doi vor avea aceleasi idealuri, si exista o foarte mare sansa ca acest lucru sa se intample, vor reusi sa pune pe picioare afaceri foarte...Citeste tot »

compatibilitati taur,compatibilitate taur,compatibilitati in dragoste taur,taur