Parfumuri tester

Compatiblitate zodii

Compatibilitate Scorpion cu Fecioara

Impartiti abilitatea de a comunica, de a va intelege si chiar de a va \"ghici\" unul pe altul. Conversatiiie devin mai placute in timp si la fel si dragostea. Exista un angajament nenumit intre Scorpion si Fecioara care, odata stabilit, va fi cu greu destramat. Fecioara da stabilitate Scorpionului frumos si viceversa. Veti oferi celuilalt ce nevoi are in mod instinctiv si ii veti indeplini dorintele sale. Compatibilitatea este una exploziva. O prietenie puternica si o loialitate aparte ii va tine pe cei doi impreuna. Scorpionul nu trebuie sa joace jocuri de intelectualitate cu Fecioara caci altfel va avea de platit. Fecioara il va tine pe Scorpion cu picioarele pe pamant si va avea grija de sanatatea sa. Prognoza pentru o relatie pe termen lung este excelenta. Concentrati-va in a va vindeca de voi insiva si amandoi veti gasi o ratiune de a trai. A lucra impreuna poate fi un adevarat afrodisiac.

Despre scorpion si fecioara

Afla daca se intelege mai bine sau mai putin scorpion cu fecioara, afaceri sau in general. Compatibilitatea zodiilor se face prin compararea personalitatii celor doua zodii, aceasta comparare va poate spune daca intre cele doua zodii poate exista o relatie, fie ca vorbim de o relatie profesionala (de afaceri) sau de iubire (dragoste). Poti afla de ce te intelegi asa de bine cu un prieten sau o prietena si poti afla de ce va certati (care este cauza neintelegerilor).

compatibilitate scorpion cu fecioara,compatibilitate scorpion,compatibilitate fecioara,relatia intre scorpion si fecioara