Parfumuri tester

Compatiblitate zodii

Compatibilitati Sagetator

Afla cu cine se intelege mai bine sau mai putin zodia sagetator in dragoste, afaceri sau in general. Compatibilitatea zodiilor se face prin compararea personalitatii celor doua zodii, aceasta comparare va poate spune daca intre cele doua zodii poate exista o relatie, fie ca vorbim de o relatie profesionala (de afaceri) sau de iubire (dragoste). Poti afla de ce te intelegi asa de bine cu un prieten sau o prietena si poti afla de ce va certati (care este cauza neintelegerilor).

Compatibilitati sagetator cu alte zodii

Compatibilitate sagetator cu berbec Compatibilitate Sagetator cu Berbec

Sagetatorii sunt atrasi de pasiunea nativilor din Berbec, le place instinctualitatea acestora. Amandurora le place sa riste, sa se joace cu focul si nu se vor da inapoi de la a face sau de a spune aproape orice...Citeste tot »

Compatibilitate sagetator cu taur Compatibilitate Sagetator cu Taur

Taurii considera o astfel de relatie ca pe o aventura ce nu trebuie ratata. Cei implicati in acesta relatie vor avea idei similare si vor imparti aceleasi teluri. Taurii exercita o atractie fizica foarte intensa...Citeste tot »

Compatibilitate sagetator cu gemeni Compatibilitate Sagetator cu Gemeni

lata o combinatie care are foarte mari sanse sa duca la o relatie de lunga durata, o casnicie fericita. Umorul si frumusetea interioara a Gemenilor este foarte cautata de Sagetatori, iar misterele pe care le ascund...Citeste tot »

Compatibilitate sagetator cu rac Compatibilitate Sagetator cu Rac

Racul il va gasi pe Sagetator inaltator si ratacitor, ceea ce e adevarat in cazul acestei zodii. Sagetatorul este un spirit liber si nu are timp sa fie doborat de drame emotionale sau de emotii intense. Acestia vor...Citeste tot »

Compatibilitate sagetator cu leu Compatibilitate Sagetator cu Leu

Sagetatorul va fi fascinat de intensitatea si de latura \"salbatica\" a Leului. Amandorura le place sa se joace cu focul si nici unul nu se sfieste sa utilizeze lingusirea pentru a se ajunge la iubire. Se potrivesc...Citeste tot »

Compatibilitate sagetator cu fecioara Compatibilitate Sagetator cu Fecioara

Veti comunica bine si va veti intelege unul pe altul. Sagetatorul va adora mintea Fecioarei si Fecioara va dori sa il seduca imediat pe Sagetator. Atractia apare repede si o relatie romantica s-ar putea construi....Citeste tot »

Compatibilitate sagetator cu balanta Compatibilitate Sagetator cu Balanta

Balanta este guvernata de Venus si este foarte seducatoare si extravaganta. Frumusetea sarmanta a Balantei si atitudinea pozitiva sunt lucrurile pe care Sagetatorul le cauta in relatiile de dragoste sau iubire....Citeste tot »

Compatibilitate sagetator cu scorpion Compatibilitate Sagetator cu Scorpion

Aceasta este o combinatie interesanta. Depinde de cat de implicati sunt amandoi. Initial Sagetatorul va fi atras de intensitatea sentimentelor Scorpionului si de frumusetea lui. Sagetatorul adora sa se joace cu...Citeste tot »

Compatibilitate sagetator cu sagetator Compatibilitate Sagetator cu Sagetator

Sagetatorii se vor potrivi la intensitate si la partea salbatica din ei. Ambilor le place sa se joace cu focui si nici unul nu se va sfii sa linguseasca pentru a obtine dragoste. Se potrivesc foarte bine ca prieteni...Citeste tot »

Compatibilitate sagetator cu capricorn Compatibilitate Sagetator cu Capricorn

Capricornul este fascinat de Sagetator si exista potential pentru o dragoste de durata in aceasta relatie. Munca, familia si prietenia vor juca un rol important in a crea legatura dintre cei doi. Aspectele ascunse nu...Citeste tot »

Compatibilitate sagetator cu varsator Compatibilitate Sagetator cu Varsator

Relatia dintre acesti doi nativi poate fi una provocatoare si foarte aprinsa. Sagetatorul si Varsatorul sunt o combinatie de talent, prietenie si iubire. Nu vor exista niciodata momente de plictiseala intre acestia...Citeste tot »

Compatibilitate sagetator cu pesti Compatibilitate Sagetator cu Pesti

Exista o atractie mistica intre aceste doua semne. Pestele iubeste optimismul si vede o dragoste cu Sagetatorul. Sagetatorul va spune Pestelui tot ce acesta vrea sa auda. Initial, totul va parea minunat pentru...Citeste tot »

compatibilitati sagetator,compatibilitate sagetator,compatibilitati in dragoste sagetator,sagetator