Parfumuri tester

Compatiblitate zodii

Compatibilitati Pesti

Afla cu cine se intelege mai bine sau mai putin zodia pesti in dragoste, afaceri sau in general. Compatibilitatea zodiilor se face prin compararea personalitatii celor doua zodii, aceasta comparare va poate spune daca intre cele doua zodii poate exista o relatie, fie ca vorbim de o relatie profesionala (de afaceri) sau de iubire (dragoste). Poti afla de ce te intelegi asa de bine cu un prieten sau o prietena si poti afla de ce va certati (care este cauza neintelegerilor).

Compatibilitati pesti cu alte zodii

Compatibilitate pesti cu berbec Compatibilitate Pesti cu Berbec

Intre nativii acestor zodii exista o atractie ciudata, aproape mistica. Ambii vor fi suprinsi de iuteaia cu care flacara pasiunii se aprinde intre ei. Aceasta relatia s-ar putea sa fie pentru Pesti cea pe care o...Citeste tot »

Compatibilitate pesti cu taur Compatibilitate Pesti cu Taur

Iata o relatie in care banii vor juca un rol foarte important. Daca cei doi vor avea aceleasi idealuri, si exista o foarte mare sansa ca acest lucru sa se intample, vor reusi sa pune pe picioare afaceri foarte...Citeste tot »

Compatibilitate pesti cu gemeni Compatibilitate Pesti cu Gemeni

Nativii in Pesti cauta aventura vietii intr-o relatie cu cineva nascut in zodia Gemeni. Acestia din urma au tendinta de a nu lua in serios sentimentele profunde ale partenerilor din Pesti, tratand aceasta...Citeste tot »

Compatibilitate pesti cu rac Compatibilitate Pesti cu Rac

Mai devreme sau mai tarziu, cele doua semne sunt destinate unei povesti de dragoste. Cat va dura, oricum, este o alta poveste. Amandoi sunt senzuali, intuitivi si cu simt artistic. Persoana din Pesti pare sa inoate...Citeste tot »

Compatibilitate pesti cu leu Compatibilitate Pesti cu Leu

Intre acesti doi nativi exista o conexiune mistica si senzuala. Amandoi vor fi surprinsi de atractia si intensitatea pe care o simt unul fata de celalalt. Acesta poate fi un lucru real pentru Pesti. Leul este...Citeste tot »

Compatibilitate pesti cu fecioara Compatibilitate Pesti cu Fecioara

Se spune ca opozitiile se atrag si Fecioara si Pestii sunt un exemplu care ilustreaza perfect acesta zicala. Cand acestia doi se intalnesc, va exista o curiozitate imediata si o atractie. Pestele o va vedea pe...Citeste tot »

Compatibilitate pesti cu balanta Compatibilitate Pesti cu Balanta

Acesti doi nativi vor bea, dansa si compune muzica impreuna. Amandoi sunt talentati, sociabili si apreciaza o viata traita bine. Va exista distractie, varietate si atractie cand cei doi sunt impreuna. Balanta va...Citeste tot »

Compatibilitate pesti cu scorpion Compatibilitate Pesti cu Scorpion

Cand cei doi intra in legatura pentru prima oara, vor iesi scantei si vor simti ca si-au intalnit sufletul pereche. Aceasta este o legatura puternica si inexplicabila cand se intalnesc si ajung sa se cunoasca....Citeste tot »

Compatibilitate pesti cu sagetator Compatibilitate Pesti cu Sagetator

Exista o atractie mistica intre aceste doua semne. Pestele iubeste optimismul si vede o dragoste cu Sagetatorul. Sagetatorul va spune Pestelui tot ce acesta vrea sa auda. Initial, totul va parea minunat pentru...Citeste tot »

Compatibilitate pesti cu capricorn Compatibilitate Pesti cu Capricorn

Capricornul este atras de frumusetea Pestelui. Exista ceva in atitudinea Pestelui ce Capricornul admira in secret. Capricornul este atras subtil, dar puternic de frumusetea Pestelui. Va exista o prietenie...Citeste tot »

Compatibilitate pesti cu varsator Compatibilitate Pesti cu Varsator

Nativii din aceste zodii sunt destinati a fi prieteni pe viata. Pestele il va respecta natura expansiva a Varsatorului. Pestele se va simti in siguranta cu Varsatorul. Conversatia nu se va termina niciodata. Pestele...Citeste tot »

Compatibilitate pesti cu pesti Compatibilitate Pesti cu Pesti

Aceasta relatie are potential ca sa mearga, dar pentru ca amandoi sunt sensibiti vor dori la un moment dat sa nu fi stiut cum sa citeasca gandurile celuilalt. Unele relatii au nevoie de putin mister. La inceput vor...Citeste tot »

compatibilitati pesti,compatibilitate pesti,compatibilitati in dragoste pesti,pesti