Parfumuri tester

Compatiblitate zodii

Compatibilitati Gemeni

Afla cu cine se intelege mai bine sau mai putin zodia gemeni in dragoste, afaceri sau in general. Compatibilitatea zodiilor se face prin compararea personalitatii celor doua zodii, aceasta comparare va poate spune daca intre cele doua zodii poate exista o relatie, fie ca vorbim de o relatie profesionala (de afaceri) sau de iubire (dragoste). Poti afla de ce te intelegi asa de bine cu un prieten sau o prietena si poti afla de ce va certati (care este cauza neintelegerilor).

Compatibilitati gemeni cu alte zodii

Compatibilitate gemeni cu berbec Compatibilitate Gemeni cu Berbec

Berbecii sunt foarte atrasi de provocari, iar Gemenii sunt innebuniti de puterea de atractie a celor dintai. Patronati de Mercur, nativii din Gemeni se bucura si de frumusete si de inteligenta. Nativii in...Citeste tot »

Compatibilitate gemeni cu taur Compatibilitate Gemeni cu Taur

Taurii sunt atrasi de provocari, iar Gemenii, in afara de faptul ca sunt considerati frumosi de catre tauri, constituie tocmai o astfel de provocare. Din pacate Taurii cauta si siguranta intr-o relatie, lucru pe...Citeste tot »

Compatibilitate gemeni cu gemeni Compatibilitate Gemeni cu Gemeni

Relatia aceasta poate evolua in ambele sensuri, fie una de lunga durata, fie doar o intainire de-o seara. Doi gemeni vor sti de la inceput daca e cazul sau nu sa se implice intr-o astfel de relatie, Libertatea de...Citeste tot »

Compatibilitate gemeni cu rac Compatibilitate Gemeni cu Rac

lata o combinatie care duce de foarte multe ori la relatii fizice extrem de senzuale si pe care protagonistii vor sa le mentina cat mai mult. Intalnirea dintre Rac si Gemeni duce la stabilirea imediata a unei relatii...Citeste tot »

Compatibilitate gemeni cu leu Compatibilitate Gemeni cu Leu

Leii sunt foarte atrasi de frumusetea nativilor din Gemeni. Istetimea acestora din urma este considerata foarte atractiva, umorul fiind in aceasta relatie un element care ii apropie si mai mult pe protagonisti....Citeste tot »

Compatibilitate gemeni cu fecioara Compatibilitate Gemeni cu Fecioara

O relatie intre doi nativi ai acestor zodii va duce la o legatura in care prietenia este pe primul loc si care va implica banii si puterea exercitata asupra celor din jur. Atractia de ordin intelectual se va instaura...Citeste tot »

Compatibilitate gemeni cu balanta Compatibilitate Gemeni cu Balanta

Cand aceste doua semne se intalnesc, Gemenii vor fi primii care intrezaresc o legatura romantica de relativ lunga durata, cu un bun potential in ceea ce priveste o casnicie. Ambele sunt semne de aer si pot sta in...Citeste tot »

Compatibilitate gemeni cu scorpion Compatibilitate Gemeni cu Scorpion

Dintre toate cele dousprezece semne ale zodiacului, Scorpionul ii considera pe Gemeni cei mai greu de inteles. Totusi, nativii in Scorpion sunt atrasi de provocari, mai ales ca Gemenii li se par foarte frumosi. Desi...Citeste tot »

Compatibilitate gemeni cu sagetator Compatibilitate Gemeni cu Sagetator

lata o combinatie care are foarte mari sanse sa duca la o relatie de lunga durata, o casnicie fericita. Umorul si frumusetea interioara a Gemenilor este foarte cautata de Sagetatori, iar misterele pe care le ascund...Citeste tot »

Compatibilitate gemeni cu capricorn Compatibilitate Gemeni cu Capricorn

Relatia dintre Gemeni si Capricorn poate avea ca rezultat o legatura ce va dura o viata intreaga aspecte precum banii, relatiile de putere fata de cei din jur. Cand aceste doua semne se intalnesc, atractia fizica...Citeste tot »

Compatibilitate gemeni cu varsator Compatibilitate Gemeni cu Varsator

Cand aceste doua zodii se intalnesc, atractia va fi foarte intensa, iar curiozitatea ambilor parteneri despre celalalt va fi de nestavilit. Ambele semne sunt avide dupa petreceri, socializare si vor dori sa faca asta...Citeste tot »

Compatibilitate gemeni cu pesti Compatibilitate Gemeni cu Pesti

Nativii in Pesti cauta aventura vietii intr-o relatie cu cineva nascut in zodia Gemeni. Acestia din urma au tendinta de a nu lua in serios sentimentele profunde ale partenerilor din Pesti, tratand aceasta...Citeste tot »

compatibilitati gemeni,compatibilitate gemeni,compatibilitati in dragoste gemeni,gemeni