Parfumuri tester

Compatiblitate zodii

Compatibilitati Fecioara

Afla cu cine se intelege mai bine sau mai putin zodia fecioara in dragoste, afaceri sau in general. Compatibilitatea zodiilor se face prin compararea personalitatii celor doua zodii, aceasta comparare va poate spune daca intre cele doua zodii poate exista o relatie, fie ca vorbim de o relatie profesionala (de afaceri) sau de iubire (dragoste). Poti afla de ce te intelegi asa de bine cu un prieten sau o prietena si poti afla de ce va certati (care este cauza neintelegerilor).

Compatibilitati fecioara cu alte zodii

Compatibilitate fecioara cu berbec Compatibilitate Fecioara cu Berbec

Comunicarea dintre aceste doua zodii este excelenta, iar nativii se vor intelege perfect unul pe celalalt. Berbecii se vor da in vant dupa inteligenta Fecioarelor, iar nativii din fecioara vor vrea sa ii seduca pe...Citeste tot »

Compatibilitate fecioara cu taur Compatibilitate Fecioara cu Taur

Ambele zodii sunt semne de pamant si au capacitatea de a comunica si a se intelege reciproc intuitiv. Nivelul discutiilor dintre ei creste cu trecerea timpului si la fel se intampla cu relatia lor care va deveni din...Citeste tot »

Compatibilitate fecioara cu gemeni Compatibilitate Fecioara cu Gemeni

O relatie intre doi nativi ai acestor zodii va duce la o legatura in care prietenia este pe primul loc si care va implica banii si puterea exercitata asupra celor din jur. Atractia de ordin intelectual se va instaura...Citeste tot »

Compatibilitate fecioara cu rac Compatibilitate Fecioara cu Rac

Este o pereche care \"produce\" dragoste si posibil casatorie. Racul este un semn de apa si Fecioara un semn de pamant. Acesti doi prieteni se vor lega pe viata la un nivel intim, spiritual si romantic. Vor fi atat...Citeste tot »

Compatibilitate fecioara cu leu Compatibilitate Fecioara cu Leu

Veti comunica bine si va veti intelege unul pe altui. Leul va adora mintea Fecioarei si aceasta va vrea sa il seduca pe Leu in fata tuturor. Atractia se naste repede si poate fi urmata de o relatie romantica....Citeste tot »

Compatibilitate fecioara cu fecioara Compatibilitate Fecioara cu Fecioara

Aceasta combinatie poate produce putere, bani si chiar o familie. Exista o atractie la nivel psihic si o groaza de senzualitate, cand cei doi se intalnesc. Este o asociatie care poate castiga usor, desi poate dura...Citeste tot »

Compatibilitate fecioara cu balanta Compatibilitate Fecioara cu Balanta

Amandoi nativii au abilitatea surprinzatoare de a comunica foarte bine si de a se intelege unul pe altul Va veti incuraja unul pe altul in momentele bune si mai putin bune. Fecioara ofera stabilitate Balantei...Citeste tot »

Compatibilitate fecioara cu scorpion Compatibilitate Fecioara cu Scorpion

Impartiti abilitatea de a comunica, de a va intelege si chiar de a va \"ghici\" unul pe altul. Conversatiiie devin mai placute in timp si la fel si dragostea. Exista un angajament nenumit intre Scorpion si Fecioara...Citeste tot »

Compatibilitate fecioara cu sagetator Compatibilitate Fecioara cu Sagetator

Veti comunica bine si va veti intelege unul pe altul. Sagetatorul va adora mintea Fecioarei si Fecioara va dori sa il seduca imediat pe Sagetator. Atractia apare repede si o relatie romantica s-ar putea construi....Citeste tot »

Compatibilitate fecioara cu capricorn Compatibilitate Fecioara cu Capricorn

Amandoi impartasesc o abilitate surprinzatoare in a comunica si in a se intelege unul pe altul. Conversatiile dintre ei se vor imbunatati, la fel ca si relatia. Isi vor intelege reciproc telurile si sperantele cu...Citeste tot »

Compatibilitate fecioara cu varsator Compatibilitate Fecioara cu Varsator

Aceasta ar putea fi o intalnire provocatoare pentru ambele elemente, plina de surprize, o prietenie care se va lasa foarte repede cu o partida de iubire. Fecioara si Varsatorul sunt o combinatie interesanta de...Citeste tot »

Compatibilitate fecioara cu pesti Compatibilitate Fecioara cu Pesti

Se spune ca opozitiile se atrag si Fecioara si Pestii sunt un exemplu care ilustreaza perfect acesta zicala. Cand acestia doi se intalnesc, va exista o curiozitate imediata si o atractie. Pestele o va vedea pe...Citeste tot »

compatibilitati fecioara,compatibilitate fecioara,compatibilitati in dragoste fecioara,fecioara