Parfumuri tester

Compatiblitate zodii

Compatibilitate Fecioara cu Varsator

Aceasta ar putea fi o intalnire provocatoare pentru ambele elemente, plina de surprize, o prietenie care se va lasa foarte repede cu o partida de iubire. Fecioara si Varsatorul sunt o combinatie interesanta de pasiune si prietenie. Activitatile sociale vor face relatia stimulanta si plina de dragoste. Fecioara este un semn care il va tine pe Varsator cu picioarele pe pamant. Amandoi isi doresc dragoste, prietenie si impartasesc abilitati creative. Uneori, unul dintre cei doi se poate indragosti repede, chiar brusc. Mentine totul la suprafata, Fecioaro, si vezi ce iese. Varsatorul trebuie sa ii dea Fecioarei credit pentru efortul ei si multe hohote de ras. Fecioara nu este atat de timida pe cat crede Varsatorul. Cand Varsatorul devine tacut, Fecioara simte nevoia sa scape. Pentru aceasta trebuie sa munceasca: planuri de excursii si calatorii impreuna. Construiti-va o legatura bazata pe substanta si veti putea crea amintiri pentru o viata impreuna.

Despre fecioara si varsator

Afla daca se intelege mai bine sau mai putin fecioara cu varsator, afaceri sau in general. Compatibilitatea zodiilor se face prin compararea personalitatii celor doua zodii, aceasta comparare va poate spune daca intre cele doua zodii poate exista o relatie, fie ca vorbim de o relatie profesionala (de afaceri) sau de iubire (dragoste). Poti afla de ce te intelegi asa de bine cu un prieten sau o prietena si poti afla de ce va certati (care este cauza neintelegerilor).

compatibilitate fecioara cu varsator,compatibilitate fecioara,compatibilitate varsator,relatia intre fecioara si varsator