Parfumuri tester

Compatiblitate zodii

Compatibilitati Capricorn

Afla cu cine se intelege mai bine sau mai putin zodia capricorn in dragoste, afaceri sau in general. Compatibilitatea zodiilor se face prin compararea personalitatii celor doua zodii, aceasta comparare va poate spune daca intre cele doua zodii poate exista o relatie, fie ca vorbim de o relatie profesionala (de afaceri) sau de iubire (dragoste). Poti afla de ce te intelegi asa de bine cu un prieten sau o prietena si poti afla de ce va certati (care este cauza neintelegerilor).

Compatibilitati capricorn cu alte zodii

Compatibilitate capricorn cu berbec Compatibilitate Capricorn cu Berbec

Nativii din Capricorn sunt atrasi de Berbeci si exista potential pentru o poveste de dragoste care sa dureze foarte mult timp. Totusi, pentru a exista o apropiere puternica este nevoie de efort si disciplina....Citeste tot »

Compatibilitate capricorn cu taur Compatibilitate Capricorn cu Taur

O relatie intre doi nativi ai acestor zodii va fi una, aproape exclusiv, de lunga durata, in care dragostea isi va face simtita prezenta de foarte devreme. Capricornii sunt fascinati de nativii in Taur, acesta fiind...Citeste tot »

Compatibilitate capricorn cu gemeni Compatibilitate Capricorn cu Gemeni

Relatia dintre Gemeni si Capricorn poate avea ca rezultat o legatura ce va dura o viata intreaga aspecte precum banii, relatiile de putere fata de cei din jur. Cand aceste doua semne se intalnesc, atractia fizica...Citeste tot »

Compatibilitate capricorn cu rac Compatibilitate Capricorn cu Rac

Intre aceste doua semne exista mai multa chimie decat ar putea crede oamenii. Racul este mama zodiacului, iar Capricornul este tatal. Relatia dintre cei doi va fi una intensa, care va deveni mai solida si mai...Citeste tot »

Compatibilitate capricorn cu leu Compatibilitate Capricorn cu Leu

Capricornul este fascinat de Leu si exista potential pentru o dragoste de durata. Munca intensa si disciplina va juca un rol important in final in angajarea unuia fata de celalalt. Intalnirile ascunse si manipularea...Citeste tot »

Compatibilitate capricorn cu fecioara Compatibilitate Capricorn cu Fecioara

Amandoi impartasesc o abilitate surprinzatoare in a comunica si in a se intelege unul pe altul. Conversatiile dintre ei se vor imbunatati, la fel ca si relatia. Isi vor intelege reciproc telurile si sperantele cu...Citeste tot »

Compatibilitate capricorn cu balanta Compatibilitate Capricorn cu Balanta

Amandoi impartasesc o abilitate surprinzatoare in a comunica si in a se intelege unul pe altul. Cei doi se vor sprijini la bine si la greu. Compatibilitatea romantica va fi subtila la inceput, dar se va infierbanta...Citeste tot »

Compatibilitate capricorn cu scorpion Compatibilitate Capricorn cu Scorpion

Scorpionul trebuie sa faca totul natural si simplu cu Capricornul frumos si inteligent. Capricornul este fascinat de Scorpion si exista potential pentru o dragoste de durata. In final, Capricornul trebuia sa...Citeste tot »

Compatibilitate capricorn cu sagetator Compatibilitate Capricorn cu Sagetator

Capricornul este fascinat de Sagetator si exista potential pentru o dragoste de durata in aceasta relatie. Munca, familia si prietenia vor juca un rol important in a crea legatura dintre cei doi. Aspectele ascunse nu...Citeste tot »

Compatibilitate capricorn cu capricorn Compatibilitate Capricorn cu Capricorn

Amandoi nativi sunt semne de pamant si vor imparti multe lucruri. Vor cauta o viata de prestigiu si vor impartasi gusturi si valori similare. Combinatia dintre ei poate aduce putere, bani si chiar o familie. Exista o...Citeste tot »

Compatibilitate capricorn cu varsator Compatibilitate Capricorn cu Varsator

Aceste doua semne vecine in zodiac pot fi prieteni o viata intreaga si exista potential pentru distractie, rasete si poate o legatura romantica. Capricornule, sa nu te surprinda daca Varsatorul va dori sa te fure din...Citeste tot »

Compatibilitate capricorn cu pesti Compatibilitate Capricorn cu Pesti

Capricornul este atras de frumusetea Pestelui. Exista ceva in atitudinea Pestelui ce Capricornul admira in secret. Capricornul este atras subtil, dar puternic de frumusetea Pestelui. Va exista o prietenie...Citeste tot »

compatibilitati capricorn,compatibilitate capricorn,compatibilitati in dragoste capricorn,capricorn