Parfumuri tester

Compatiblitate zodii

Compatibilitate Capricorn cu Sagetator

Capricornul este fascinat de Sagetator si exista potential pentru o dragoste de durata in aceasta relatie. Munca, familia si prietenia vor juca un rol important in a crea legatura dintre cei doi. Aspectele ascunse nu exista in tara Capricornului. Sagetatorule, tine gelozia departe sau iti vei pierde partenerul pentru totdeauna. Capricornul devine din ce in ce mai bun cu cat inainteaza in varsta si este atras de o viata de prestigiu. Sagetatorul trebuie sa inteleaga cat de important este succesul pentru Capricorn, iar acesta din urma trebuie sa ii dea Sagetatorului mai mult spatiu si mai multa libertate. Scenariul pare promitator din punct de vedere al dragostei. Unul dintre voi va trebui sa se razgandeasca, in cele din urma. Copiii pot fi rezultatul unei relatii de lunga durata. Rabdarea va fi o virtute pentru Sagetator in aceasta combinatie.

Despre capricorn si sagetator

Afla daca se intelege mai bine sau mai putin capricorn cu sagetator, afaceri sau in general. Compatibilitatea zodiilor se face prin compararea personalitatii celor doua zodii, aceasta comparare va poate spune daca intre cele doua zodii poate exista o relatie, fie ca vorbim de o relatie profesionala (de afaceri) sau de iubire (dragoste). Poti afla de ce te intelegi asa de bine cu un prieten sau o prietena si poti afla de ce va certati (care este cauza neintelegerilor).

compatibilitate capricorn cu sagetator,compatibilitate capricorn,compatibilitate sagetator,relatia intre capricorn si sagetator