Parfumuri tester

Compatiblitate zodii

Compatibilitati Balanta

Afla cu cine se intelege mai bine sau mai putin zodia balanta in dragoste, afaceri sau in general. Compatibilitatea zodiilor se face prin compararea personalitatii celor doua zodii, aceasta comparare va poate spune daca intre cele doua zodii poate exista o relatie, fie ca vorbim de o relatie profesionala (de afaceri) sau de iubire (dragoste). Poti afla de ce te intelegi asa de bine cu un prieten sau o prietena si poti afla de ce va certati (care este cauza neintelegerilor).

Compatibilitati balanta cu alte zodii

Compatibilitate balanta cu berbec Compatibilitate Balanta cu Berbec

Cei nascuti in Balanta sunt guvernati de Venus si vor exercita o atractie deosebita asupra Berbecilor. Sociabilititatea Balantei este unul din lucrurile pe care nativii in Berbec il cauta in secret. Relatia dintre...Citeste tot »

Compatibilitate balanta cu taur Compatibilitate Balanta cu Taur

Ambele zodii sunt guvernate de Venus, planeta a dragostei si frumusetii. Frumusetea interiora si sociabilitatea nativilor din Balanta sunt considerate foarte atragatoare de catre Taur. Ambii parteneri gandesc similar...Citeste tot »

Compatibilitate balanta cu gemeni Compatibilitate Balanta cu Gemeni

Cand aceste doua semne se intalnesc, Gemenii vor fi primii care intrezaresc o legatura romantica de relativ lunga durata, cu un bun potential in ceea ce priveste o casnicie. Ambele sunt semne de aer si pot sta in...Citeste tot »

Compatibilitate balanta cu rac Compatibilitate Balanta cu Rac

Cei doi pot da unul peste celalalt aproape in orice loc si sfarsesc prin a se casatori in urmatoarea zi. Exista intamplari stranii, dar adevarate, cand o Balanta si un Rac se intalnesc. Acestia nu se pot satura unul...Citeste tot »

Compatibilitate balanta cu leu Compatibilitate Balanta cu Leu

Balanta este guvernata de Venus si este atragatoare in mod special pentru Leu. Acesta va aprecia, de asemenea, frumusetea si gratia cu care Balanta se misca in societate. Cei doi vor impartasi nenumarate hohote de...Citeste tot »

Compatibilitate balanta cu fecioara Compatibilitate Balanta cu Fecioara

Amandoi nativii au abilitatea surprinzatoare de a comunica foarte bine si de a se intelege unul pe altul Va veti incuraja unul pe altul in momentele bune si mai putin bune. Fecioara ofera stabilitate Balantei...Citeste tot »

Compatibilitate balanta cu balanta Compatibilitate Balanta cu Balanta

In astrologie, unii critici insista ca cele doua semne astrologice intr-o relatie romantica nu sunt asa usor de amestecat. Este o teorie care se aplica cu atat mai putin in cazul Balanta/Balanta. Cu atata frumusete...Citeste tot »

Compatibilitate balanta cu scorpion Compatibilitate Balanta cu Scorpion

Balanta este guvernata de Venus si este in mod special atrasa de Scorpion. Frumusetea Balantei si sarmul social sunt calitati pe care Scorpionul le doreste de la partener. Acesti vecini care locuiesc alaturi unul de...Citeste tot »

Compatibilitate balanta cu sagetator Compatibilitate Balanta cu Sagetator

Balanta este guvernata de Venus si este foarte seducatoare si extravaganta. Frumusetea sarmanta a Balantei si atitudinea pozitiva sunt lucrurile pe care Sagetatorul le cauta in relatiile de dragoste sau iubire....Citeste tot »

Compatibilitate balanta cu capricorn Compatibilitate Balanta cu Capricorn

Amandoi impartasesc o abilitate surprinzatoare in a comunica si in a se intelege unul pe altul. Cei doi se vor sprijini la bine si la greu. Compatibilitatea romantica va fi subtila la inceput, dar se va infierbanta...Citeste tot »

Compatibilitate balanta cu varsator Compatibilitate Balanta cu Varsator

Balanta va gasi dragostea pe care o cauta alaturi de Varsator. Acesta va vedea dragostea si vor scapa de plictiseala alaturi de frumoasa si sarmanta Balanta. Impreuna, cei doi pot construi o relatie care va deveni...Citeste tot »

Compatibilitate balanta cu pesti Compatibilitate Balanta cu Pesti

Acesti doi nativi vor bea, dansa si compune muzica impreuna. Amandoi sunt talentati, sociabili si apreciaza o viata traita bine. Va exista distractie, varietate si atractie cand cei doi sunt impreuna. Balanta va...Citeste tot »

compatibilitati balanta,compatibilitate balanta,compatibilitati in dragoste balanta,balanta