Parfumuri tester

Compatiblitate zodii

Compatibilitate Balanta cu Sagetator

Balanta este guvernata de Venus si este foarte seducatoare si extravaganta. Frumusetea sarmanta a Balantei si atitudinea pozitiva sunt lucrurile pe care Sagetatorul le cauta in relatiile de dragoste sau iubire. Acesti doi nativi vor imparti numeroase hohote de ras si pot imparti chiar o casa. Sagetatorul aduce consistenta si intensitatea Balantei. Atractia se poate transforma in casnicie. Aceasta relatie se bazeaza din ce in ce mai mult pe dragoste si poate deveni mai romantica in timp. Balanta il va ajuta pe Sagetator sa obtina un camin si vor calatori mult impreuna. Aspectele familiale vor domina relatia. Prietenii pot fi o sursa de barfe sau de gelozie. O atractie puternica va supravietui oricaror stricaciuni emotionale sau deprimarilor. Sagetatorul trebuie sa se concentreze pe loialitate daca vrea ca \"grozava\" Balanta sa fie alaturi de el la bine sau la rau.

Despre balanta si sagetator

Afla daca se intelege mai bine sau mai putin balanta cu sagetator, afaceri sau in general. Compatibilitatea zodiilor se face prin compararea personalitatii celor doua zodii, aceasta comparare va poate spune daca intre cele doua zodii poate exista o relatie, fie ca vorbim de o relatie profesionala (de afaceri) sau de iubire (dragoste). Poti afla de ce te intelegi asa de bine cu un prieten sau o prietena si poti afla de ce va certati (care este cauza neintelegerilor).

compatibilitate balanta cu sagetator,compatibilitate balanta,compatibilitate sagetator,relatia intre balanta si sagetator