Parfumuri tester

Compatiblitate zodii

Compatibilitate Balanta cu Capricorn

Amandoi impartasesc o abilitate surprinzatoare in a comunica si in a se intelege unul pe altul. Cei doi se vor sprijini la bine si la greu. Compatibilitatea romantica va fi subtila la inceput, dar se va infierbanta in timp. Simtul echilibrului si al loialitatii ii va tine impreuna. Capricornul trebuie sa o mentina pe Balanta echilibrata si amandoi vor fi multumiti. Prognoza pentru un angajament de lunga durata este excelenta daca se evita secretele. Rudele pot deveni uneori o problema pentru cei doi. Adevarul ii va elibera pe amandoi. Acesti doi nativi vor experimenta un stil de viata neortodox impreuna daca se casatoresc.

Despre balanta si capricorn

Afla daca se intelege mai bine sau mai putin balanta cu capricorn, afaceri sau in general. Compatibilitatea zodiilor se face prin compararea personalitatii celor doua zodii, aceasta comparare va poate spune daca intre cele doua zodii poate exista o relatie, fie ca vorbim de o relatie profesionala (de afaceri) sau de iubire (dragoste). Poti afla de ce te intelegi asa de bine cu un prieten sau o prietena si poti afla de ce va certati (care este cauza neintelegerilor).

compatibilitate balanta cu capricorn,compatibilitate balanta,compatibilitate capricorn,relatia intre balanta si capricorn